Intensieve samenwerking, altijd overal terecht

Gebruikt u verschillende medicijnen en zelfzorggeneesmiddelen en is dit de afgelopen jaren veranderd? Dan is het aan te raden om ten minste één keer per jaar samen met de huisarts en/of apotheker te kijken naar uw persoonlijke situatie. Ook externe situaties zoals een kinderwens of chronische aandoening kunnen hierop van invloed zijn. Heeft u interesse in een gesprek met uw apotheker over uw medicatiegebruik? Neem dan gerust contact op met de apotheek naar keuze.

Apotheek Den Haag medicijnconsult

Zelfzorgmedicatie

Wij geven u niet alleen advies bij medicijnen op recept maar ook desgewenst bij zelfzorgmedicatie. Eventueel kan er in uw medisch dossier gekeken of het geen wisselwerking heeft met uw eigen medicatie. Haal daarom zelfzorgmedicatie ook altijd bij uw apotheek. Kijk bij de specifieke vestigingen wanneer zij een inloopmoment hebben wanneer de apotheker beschikbaar is. In alle andere gevallen kan de assistente ongetwijfeld u van advies voorzien.

Digitale hulpmiddelen

Ook hebben wij ervaring met het geven van advies over het gebruik van digitale hulpmiddelen zoals herinneringsapps voor medicatie. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden.

ApotheekDenHaag.nl locaties

ApotheekDenHaag.nl is een samenwerkingsverband tussen vijf vooraanstaande apotheken in de regio Den Haag. Individueel allemaal een jarenlange staat van dienst, waarbij de hoogste kwaliteit zorg en advies bieden altijd centraal stond.

Zoek uw apotheek

Apotheek Seinpost - Apotheek Den Haag

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Binnen ApotheekDenHaag.nl streven wij iedere dag naar de beste service en dienstverlening.

Ontdek onze diensten

Locaties

ApotheekDenHaag.nl heeft een netwerk van 5 apotheken tot haar beschikking.

Bekijk het overzicht