Intensieve samenwerking, altijd overal terecht

De beste service en eerlijk advies

Binnen ApotheekDenHaag.nl streven wij iedere dag naar de beste service en dienstverlening. In een veilige en vertrouwde omgeving geven wij eerlijk advies. De afgelopen jaren zijn er veel extra services toegevoegd aan onze dienstverlening. Mist u iets? Informeer bij een deelnemende apotheek naar de meest recente ontwikkelingen.

ApotheekDenHaag.nl bezorgservice

Bezorgservice

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om uw medicatie in één van onze apotheken af te halen, dan hebben wij een bezorgservice. Voor zowel incidentele als chronische medicatie behoort dit tot de mogelijkheden.

Ook als u andere apotheekartikelen nodig heeft kunnen deze kosteloos bij u thuisbezorgd worden. Eventuele betaling van producten gaat middels een maandelijkse rekening die u thuis ontvangt. Het verlenen van een automatische incasso is in sommige gevallen ook mogelijk. U kunt ons het recept mailen of faxen, naast dat u het natuurlijk ook fysiek langs kunt brengen. Bekijk ook de pagina bezorgservice.

ApotheekDenHaag.nl locaties

ApotheekDenHaag.nl is een samenwerkingsverband tussen vijf vooraanstaande apotheken in de regio Den Haag. Individueel allemaal een jarenlange staat van dienst, waarbij de hoogste kwaliteit zorg en advies bieden altijd centraal stond.

Zoek uw apotheek

Apotheek Seinpost - Apotheek Den Haag

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Binnen ApotheekDenHaag.nl streven wij iedere dag naar de beste service en dienstverlening.

Ontdek onze diensten

Locaties

ApotheekDenHaag.nl heeft een netwerk van 5 apotheken tot haar beschikking.

Bekijk het overzicht