Intensieve samenwerking, altijd overal terecht

ApotheekDenHaag.nl

ApotheekDenHaag.nl is een samenwerkingsverband tussen zes vooraanstaande apotheken in de regio Den Haag. Individueel allemaal een jarenlange staat van dienst, waarbij de hoogste kwaliteit zorg en advies bieden altijd centraal stond. Dit gezamenlijk voort zetten bleek dan ook een logische volgende stap.

Apotheek Den Haag

Intensieve samenwerking

Door de gedeelde visie ontstond een aantal jaren geleden het initiatief om de handen in één te slaan en een intensieve samenwerking aan te gaan. Voor zowel de patiënt en klant als voor de apotheken zelf kende dit alleen maar voordelen. Onderlinge uitwisseling van expertise, kennis en medicijnen bleek voor alle vestigingen van meerwaarde te zijn.

Altijd overal terecht

De onderlinge samenwerking zorgde er eveneens voor dat patiënten overal in de regio terecht konden bij een apotheek, inclusief de aanwezigheid van hun medisch dossier. Overal dezelfde hoge kwaliteit dienstverlening, maar altijd in de buurt. Door middel van overlappende openingstijden zorgde deze samenwerking er eveneens voor dat ook in het weekend en ’s avonds patiënten snel bij een apotheek terecht konden.

Bekijk onze locaties

Net dat beetje extra service

Kortom, door de krachten te bundelen en kennis te delen kan ApotheekDenHaag.nl net dat beetje extra service verlenen ten opzichte van andere apotheken. Overal dezelfde hoge kwaliteit, een gedeelde visie en altijd de patiënt centraal: een samenwerking om trots op te zijn!

Onze services

Apotheek Den Haag

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ApotheekDenHaag.nl. U kunt contact opnemen met een van onze apotheken of stuur ons direct een bericht via het algemene contactformulier. 

Stuur ons een bericht

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Binnen ApotheekDenHaag.nl streven wij iedere dag naar de beste service en dienstverlening.

Ontdek onze diensten

Locaties

ApotheekDenHaag.nl heeft een netwerk van 5 apotheken tot haar beschikking.

Bekijk het overzicht