Intensieve samenwerking, altijd overal terecht

Wanneer u chronische medicatie gebruikt, dan is het mogelijk dat uw medicatie automatisch voor u wordt klaargezet in één van onze apotheken. Wij vragen voor ú iedere drie maanden een recept aan bij uw arts, en maken dit gereed. Wij herinneren u hier telefonisch of per sms bericht aan. Bij een grotere complexiteit in de geneesmiddelen is het ook mogelijk om de medicatie in een medicatierol te ontvangen.

Automatisch & zorgeloos: Uw medicatie altijd op tijd!

Meld u direct aan en maak gebruik van onze herhaalservice.

Direct aanmelden

ApotheekDenHaag.nl bezorgservice

Bezorgservice

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om uw medicatie in één van onze apotheken af te halen, dan hebben wij een bezorgservice. Voor zowel incidentele als chronische medicatie behoort dit tot de mogelijkheden.

Ook als u andere apotheekartikelen nodig heeft kunnen deze kosteloos bij u thuisbezorgd worden. Eventuele betaling van producten gaat middels een maandelijkse rekening die u thuis ontvangt. Het verlenen van een automatische incasso is in sommige gevallen ook mogelijk. U kunt ons het recept mailen of faxen, naast dat u het natuurlijk ook fysiek langs kunt brengen. Bekijk ook de pagina bezorgservice.

Vernietigingsprocedure

Medicijnen die niet meer gebruikt worden kennen een zorgvuldige vernietigingsprocedure. Deze kunnen wij u uit handen nemen, u kunt uw oude producten bij ons afleveren of afgeven bij de bezorger. Ook het kosteloos deponeren van zaken als naalden en spuiten kan in iedere apotheek.

Zorg & Diensten Zorg & Diensten

Binnen ApotheekDenHaag.nl streven wij iedere dag naar de beste service en dienstverlening.

Ontdek onze diensten

Locaties

ApotheekDenHaag.nl heeft een netwerk van 6 apotheken tot haar beschikking.

Bekijk het overzicht